Remise Hooglanderveen

31 oktober 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - Met de remise tegen DWSV, de nummer drie op de ranglijst van de vierde klasse G, mocht Hooglanderveen zondag niet ontevreden zijn. De formatie van trainer Mark Visser moest in de tweede helft een 1-0 achterstand wegwerken. Erik van Dam zorgde daarvoor: 1-1.

In de eerste helft ging de strijd gelijk op. Met een schot op de paal was DWSV nog het dichtst bij een doelpunt. Namens Hooglanderveen had in de eerste 45 minuten Johan Veld de beste kans maar hij miste de scoringsmogelijkheid.

In het eerste kwartier van de tweede helft was DWSV de betere ploeg en scoorde toen ook. Een speler van de thuisclub verscheen alleen voor Hooglanderveen doelman Rob van de Grootevheen: 1-0. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Na een mooie pass van Roy Tomassen kon Van Dam alleen op de doelman van DWSV afgaan: 1-1. Daarna kreeg Veld nog een grote kans op de winnende treffer maar hij faalde voor de tweede keer in de afwerking.