KVVA verspeelt voorsprong

31 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Voor KVVA speler Nabil Fellaki waren de druiven zuur na de thuiswedstrijd tegen JSV Nieuwegein. De Amersfoorter scoorde drie keer maar die doelpunten waren niet voldoende voor zelfs een punt. Hij zag zijn ploeg twee keer een voorsprong (2-0 en 3-2) uit handen geven: 3-4.

Al snel na het eerste fluitsignaal zorgde Fellaki voor het eerste doelpunt. Hij nam de bal goed op z'n slof: 1-0. Nummer twee volgde een paar minuten voor rust. De aanvaller liet twee verdedigers z'n hielen zien en passeerde met een bekeken schuiver ook de Nieuwegeinse doelman Nick Dijkstra: 2-0. Roland Truggelaar voorkwam dat de thuisclub met die stand ging rusten en verkleinde met een kopbal de achterstand: 2-1.

In de tweede helft volgden nog vier doelpunten. Rico Truggelaar bracht JSV naast KVVA (2-2) maar nog geen tien minuten later antwoordde Fellaki: 3-2. KVVA leek op weg naar de winst maar niets was minder waar. In de slotfase profiteerde David Rommy twee keer van slecht verdedigen door KVVA: 3-4.