VVZA pas laat langs Baarn

17 oktober 2012 om 00:00 Sport

BAARN - Voor de neutrale toeschouwers was het zondag genieten op het veld van Baarn, voor VVZA trainer Raymond Prins was dat minder, ondanks de zesde competitiezege van zijn ploeg dit seizoen. Zeven doelpunten kreeg het publiek voorgeschoteld, vier van VVZA en drie van Baarn. De uitslag werd dus 3-4 en daar was ook de selectie van Quick (duel in en tegen Diemen was afgelast) getuige van.

Jorrit Smit opende al na een minuut of drie met een kopbal de score: 0-1. Drie minuten later was de stand al weer in evenwicht na een te korte terugspeelbal van VVZA verdediger Bart van de Heuvel: 1-1. Een kwartier later bezorgde Michael Bakkenes de bezoekers opnieuw de leiding maar ook de 1-2 bleef niet lang op het scorebord staan. Baarn kwam nog voor rust langszij: 2-2.

In de tweede helft acteerden de Amersfoorters beter dan in de eerste 45 minuten. Maar zij moesten eerst nog wel een 3-2 achterstand wegwerken om een driepunter te kunnen boeken. Marcel Pietersen (3-3) en Kevin Engelman (3-4) sloegen in het slotkwartier genadeloos toe.