Verlies De Posthoorn

17 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Een doelpunt in de slotfase heeft De Posthoorn zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SVM Maartensdijk de winst gekost. Na 85 minuten was de stand nog in evenwicht (1-1). Toen werd een onoplettendheid in de verdediging de Amersfoorters fataal.

De Posthoorn was goed uit de startblokken gekomen. In de zesde minuut veranderde Manolo van Leijenhorst een schot van richting en liet de nieuwkomer in de selectie van interim-trainer Dave Snijders zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club aantekenen: 1-0. Nog geen kwartier later was de gelijkmaker een feit: 1-1.

Kansen op het tweede doelpunt kreeg vooral Van Leijenhorst maar hij benutte ze niet. De rekening voor het missen van die scoringsmogelijkheden kregen de Bokkeduinen-bewoners in de slotfase gepresenteerd: 1-2.