Hoogland haalt fors uit

17 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Op het nieuwe kunstgras heeft eersteklasser Hoogland voor de eerste keer een overwinning met flinke cijfers (5-1) geboekt. De winst was zondermeer verdiend en stond na de eerste helft (2-0) al bijna vast.

Met ieder twee doelpunten hadden Luuk Voorburg en Kevin Heideveld een belangrijk aandeel in de tweede competitiezege van de Hooglanders in dit seizoen. Voorburg opende na een kwartier de score, waarna Jesper Kreuler voor de 2-0 ruststand zorgde.

Vlak na rust moet Hoogland doelman Sebastiaan Bruins zich voor de eerste en enige keer gewonnen geven. Hij was kansloos op een van richting veranderd schot: 2-1. Niet veel later bracht Voorburg het verschil weer op twee doelpunten. Daarna volgden nog twee treffers van Heideveld: 5-1.