Bolsius: 'Veel veranderd in Amersfoort na de verkiezingen'

29 maart 2018 om 08:07 lokaal

AMERSFOORT Het leek wel een thriller deze keer. De verkiezingen van een nieuwe gemeenteraad had dit keer meer voeten in aarde dan verwacht, kijkt burgemeester Lucas Bolsius terug in zijn weekvideo. Hij ervaarde veel support tijdens zijn fietstour langs alle Amersfoortse stembureaus. En verkiezingen betekenen ook afscheid nemen van een aantal oud-raadsleden.

Inmiddels is er een verkenner aan de slag gegaan, dus de vorming van een nieuwe coalitie is onderweg. Deze week opende gedeputeerde Pim van den Berg het Boekhuis en kreeg mede-initiator mevrouw Bastiaanse een onderscheiding voor haar inzet voor dit initiatief. De Onthaasting is ondertussen heropend en kan er weer jaren tegenaan als werkplek voor cliënten van de Amerpoort.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie