Eerste nederlaag voor Hoogland

3 oktober 2012 om 00:00 Sport

HOOGLAND - Op het onlangs in gebruik genomen kunstgrasveld heeft Hoogland nog geen driepunter kunnen noteren. De eerste wedstrijd op het vernieuwde hoofdveld van de eersteklasser, twee weken geleden tegen De Dijk, eindigde in een remise (1-1).

Zondag was het tweede optreden van Hoogland op het gloednieuwe kunstgras. Tegenstander was DEM, met twee punten uit vier duels voorlaatste op de ranglijst van de eerste klasse A. De ontmoeting leverde een teleurstellend resultaat op voor de formatie van trainer Ronald Heerschop. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een eindstand van 3-4 en dat betekende de eerste nederlaag voor Hoogland in het nog prille seizoen.

Vanaf het eerste fluitsignaal liepen de Hooglanders achter de feiten aan, gezien het scoreverloop. De Beverwijkers namen drie keer de leiding en openden ook de score: 0-1. Ryan van Diermen (1-1) en Kevin Heideveld (2-2) zorgden voor de gelijkmakers maar na de derde en vierde treffer van de gasten was het duel beslist. Florian Lammers bepaalde de eindstand op 3-4.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie