Quick herstelt zich goed

26 september 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Met Quick moet iedere tegenstander dit seizoen rekening houden. Dat bewees de ploeg zondag in de thuiswedstrijd tegen Legmeervogels, een van de kampioenskandidaten in de derde klasse D. Met 4-2 bleven de Amersfoorters de formatie uit Uithoorn de baas.

Het scoreverloop was vooral in de eerste helft grillig. Na een minuut of twee profiteerde Rob Hosman van een fout van doelman Tim van Diemen die bal niet vast kon houden: 1-0. Tien minuten later volgde al de gelijkmaker, gescoord door Stefan van Grieken: 1-1. Nog voor rust kregen de toeschouwers drie doelpunten te zien. Met een kopbal bezorgde Ibrahim el Ahmadi de gasten een 1-2 voorsprong. Het antwoord van Quick kwam via Ibrahim el Khalki (2-2) en Jordy Vreekamp (3-2).

In de tweede helft bleef die stand lang gehandhaafd. Pas in de 73e minuut kon El Khalki met zijn tweede doelpunt het verschil op twee treffers brengen: 4-2.