CJVV wint opnieuw niet

26 september 2012 om 00:00 Sport

NIEUWER TER AA - CJVV heeft na vier competitieronden nog geen overwinning geboekt. Met een remise (2-2) keerden de Amersfoorters zaterdag terug van een bezoek aan Nita, de ploeg die CJVV vorig seizoen in de nacompetitie uitschakelde en daardoor degradeerde CJVV naar de derde klasse.

Door een foutje in de verdediging van Nita kwamen de Amersfoorters al snel op 0-1. Na rust zagen de toeschouwers een herhaling van de start van de eerste helft, met als gevolg dat de stand op 0-2 kwam.

Pas toen werd de thuisploeg wakker en stroopten zij de mouwen op om er nog iets van te maken. Met twee verse krachten werd de druk op CJVV groter. Een doelpunt hing in de lucht. Jorrit Verkerk scoorde de aansluitingstreffer na een uitgespeelde aanval: 1-2. Tien minuten voor tijd lepelde Joel Wattimena de bal uit een vrije trap vakkundig over de muur: 2-2.