Loosdrecht te sterk voor Cobu Boys

26 september 2012 om 00:00 Sport

LOOSDRECHT - Het nog ongeslagen Loosdrecht was zaterdag een maatje te groot voor het veel lager geklasseerde Cobu Boys. Met de eindstand van 3-0 was trainer Imam Evre niet ontevreden omdat een grotere uitslag na de derde Loosdrechtse treffer tot de mogelijkheden had behoord.

De oefenmeester greep echter op het juiste moment in en voorkwam met enkele wissels een groter pak slaag voor zijn formatie. De snelle aanvallers van de thuisclub vormden een groot probleem voor de defensie van Cobu Boys. Na een half uur scoorde Loosdrecht voor de eerste keer: 1-0.

Apos Dogan verscheen daarna alleen voor de doelman van Loosdrecht. De sluitpost liet zich echter niet passeren. Niet veel later had Dogan pech met een schot op de lat. Aan de andere kant van het veld werd wel gescoord: 2-0. Vijf minuten na rust bepaalde Loosdrecht de eindstand op 3-0.