Hooglanderveen krijgt te weinig

26 september 2012 om 00:00 Sport

ZEIST - Een remise had Hooglanderveen zondag wel verdiend in de ontmoeting met Zeist. Maar dat ene punt kreeg de ploeg van trainer Mark Visser niet omdat de thuisploeg vlak voor tijd het winnende doelpunt scoorde: 1-0.

Het zat de Hooglanderveners op vreemde bodem ook niet mee. Twee keer werd een doelpunt van Thijs Tomassen wegens buitenspel afgekeurd. In de eerste helft kwam Menno Lodeweges een teen tekort om de score te openen. Veel meer gebeurde er in de eerste 45 minuten niet.

In de tweede helft werd het duel levendiger. Na een doorkopbal van Roy Tomassen kon Thijs Tomassen de Zeister doelman passeren en de bal in het lege doel deponeren. De treffer kreeg echter opnieuw niet de goedkeuring van de scheidsrechter omdat Thijs Tomassen weer buitenspel stond volgens de grensrechter van Zeist.