De Posthoorn na rust geklopt

26 september 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - Zonder een punt zijn de voetballers van De Posthoorn zaterdag terug naar huis gegaan na een bezoek aan Hercules. De Amersfoorters gingen wel met een 1-1 stand de rust in maar zij konden het ene punt niet vasthouden. Uiteindelijk werd een stand van 3-1 bereikt in het voordeel van de thuisclub.

Na negen minuten keken de bezoekers al tegen een 1-0 achterstand aan. Vijf minuten voor rust slaagde De Posthoorn erin op gelijke hoogte met de thuisclub te komen. Dat doelpunt ontstond uit een strafschop die door Simon Wetzel werd benut : 1-1.

Halverwege de tweede helft nam Hercules voor de tweede keer een voorsprong (2-1). Vier minuten daarna was ook de derde Utrechtse treffer een feit (3-1) en het duel beslist.