Nieuwland pakt punt van koploper

19 september 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Het in de tweede klasse B nog ongeslagen VVOP heeft zaterdag in Amersfoort twee punten moeten inleveren. Middenmoter Nieuwland liet zich door de formatie uit Voorthuizen niet verrassen. Na 90 minuten vermeldde het scorebord op het sportpark aan de Laan van Duurzaamheid een eindstand van 1-1.

Nieuwland speelde een goede eerste helft en kreeg in de eerste 45 minuten diverse kansen om de score te openen. Het eerste doelpunt viel echter aan de andere kant van het veld. VVOP speelde de achterhoede van de thuisclub goed uit: 0-1.

De gelijkmaker kon een kwartier voor tijd worden genoteerd. Hossein Mezbanali was binnen het strafschopgebied het 'slachtoffer' van een overtreding. De toegekende penalty werd door Mezbanali zelf benut: 1-1.