Quick kan niet stunten

19 september 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - Derdeklasser Quick had zondag tegen Nieuw Utrecht, een van de vier koplopers na twee competitieronden, graag voor een verrassend resultaat willen zorgen. Maar dat lukte de Amersfoorters op vreemde bodem niet. Zij moesten met een 3-0 nederlaag genoegen nemen.

Binnen 28 minuten stond de eindstand al op het scorebord. Na een succesvolle counter die na zeven minuten al de openingstreffer opleverde, kreeg Nieuw Utrecht een strafschop. Volgens de Hooglandse scheidsrechter Snippe had Quick doelman Wesley van Beekhoven een tegenstander aangetikt. De penalty werd in de 20e minuut door een Utrechter benut: 2-0. Nummer drie ontstond acht minuten later na een verkeerde terugspeelbal in de verdediging van de bezoekers: 3-0.