KVVA slaat laat toe

5 september 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Nabil Fellaki was zondag op het veld van KVVA de meest gevierde speler. Vijf minuten voor het einde van de thuiswedstrijd tegen Patria scoorde hij de enige treffer en dat was voldoende voor de winst op de ploeg uit Zeist: 1-0.

Een mooie start voor KVVA na de gevoelige degradatie uit de vierde klasse. Met een jonge ploeg, aangevuld met enkele routiniers, wil trainer John Tuithof een serieuze poging doen om het verloren gegane terrein zo snel mogelijk te heroveren. Tegen Patria kon de oefenmeester door allerlei oorzaken nog niet zijn sterkste opstelling het veld insturen. Niettemin was de thuisploeg bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij.

Kansen kregen de Amersfoorters ook voldoende maar gescoord werd er alleen door Fellaki. Hij onderschepte in de 85e minuut de bal en kon het leer vervolgens in het lege doel deponeren: 1-0.