ECR Boldershof in beweging

30 juli 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Woonzorgvoorziening ECR Boldershof houdt van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus een Week van Bewegen. Doel is om bezoekers uit Amersfoort en omgeving kennis te laten maken met diverse sporten. Daarnaast kunnen belangstellenden deelnemen aan een fietsmarathon voor het goede doel en een barbecue.

Tijdens de week zijn er sportieve activiteiten te beoefenen als koersbal, fietsen, wandelen, tafeltennissen en bewegen onder leiding van een fysiotherapeut. Een uitgebreid programma van de Week van Bewegen is te vinden op www.ecr.eu of na te lezen op een flyer die bij de receptie van ECR Boldershof is af te halen. Wie belangstelling heeft voor de Week van Bewegen, kan vrijblijvend binnenlopen en meedoen.

Een speciaal programmaonderdeel is de fietsmarathon op woensdag 15 augustus ten bate van het Care4Kids Event Heino. Het Care4Kids Event Heino is een jaarlijks verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag op bungalowpark Landgoed Old Heino. De marathon duurt van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Op 15 augustus is er vanaf 18.00 uur ook een barbecue. Voor zowel de marathon als de barbecue moeten belangstellen zich wel vooraf aanmelden. Dat kan tot dinsdag 7 augustus bij de receptie van ECR Boldershof, Boldershof 2 in Amersfoort, T (088) 328 00 30.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie