Halve van Hoogland lopen voor Stichting Leukemie.nl

27 juli 2012 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - De Kok Wooncenter Halve van Hoogland is een samenwerking aangegaan met Stichting Leukemie.nl. De deelnemers aan de Halve van Hoogland kunnen zich aanmelden bij de stichting voor sponsoring.

Op zondag 16 september zullen de deelnemers aan de kidsrun, de 5 kilometer, de 10 kilometer en de halve marathon weer vertrekken vanaf het op het terrein waarop ook het jaarlijkse Hooglandse Dorpsfeest wordt gehouden. Het loopevenement trok vorig jaar ruim 2000 lopers en duizenden toeschouwers. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een samenwerking met de Stichting Leukemie.nl. ,,De strijd tegen leukemie blijft nu eenmaal een enorm gevecht. Bij veel patiënten, jong en oud, schiet de huidige behandeling helaas nog steeds te kort. De landelijke Stichting Leukemie.nl richt zich op leukemie en aanverwante beenmerg- en bloedziekte en maakt zich sterk voor innovatief onderzoek", aldus de organisatie in een persberichtl.

Deelnemers aan de Halve van Hoogland kunnen zich laten sponsoren om geld op te halen voor de Stichting Leukemie.nl. Inschrijven kan als individu, team of groep. Aanmelding kan bij info@leukemie.nl of gbeukhof@leukemie.nl

Meer informatie op www.halvevanhoogland.nl en www.lopenvoorleukemie.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie