Theater Terras: Teatro Pachuco met Esperando la Luna

24 juli 2012 om 00:00 Nieuws

BERGKWARTIER - Een gezelschap lijdt schipbreuk tijdens een zeiltocht naar de maan. Daar begint Esperando la Luna, een nautisch epos op het vaste land van Teatro Pachuco, naar Amersfoort gehaald door Theater Terras. De voorstelling speelt zich af zaterdagavond 28 juli vanaf 21.00 uur in de tuin van klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem.

In het prachtige decor van Esperando la Luna zien we een aangespoelde prinses, een poëet, een kapitein zonder gezag, een paar muzikale zeemannen en een clown die op een vlot van koffers proberen te overleven met steun van hun muziek, liefde, hoop en de kracht van dromen. Pachuco staat onder leiding van Rudi Galindo, een moderne traditionele clown. Het gezelschap is van internationale samenstelling en het speelt overal tussen Nepal en Mexico.

Amersfoorts Theater Terras maakt deel uit van de stichting Zomertheater Amersfoort en wordt bekostigd uit vrijwillige bijdragen van bezoekers, sponsors, donaties van vrienden en cultuursubsidie van de gemeente Amersfoort.

Teatro Pachuco met Esperando la Luna, zaterdag 28 juli 21 uur, Daam Fockemalaan 22. Actuele informatie en routebeschrijving: www.theaterterras.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie