Afbeelding
BDU

Ramkraak bij pinautomaat

9 juli 2012 om 00:00 Nieuws

KATTENBROEK - Onbekenden hebben maandagochtend een ramkraak bij een pinautomaat aan de Laan naar Emiclaer. De daders wisten in een auto te ontkomen.

Rond 04.15 uur kreeg de politie de melding dat omwonenden harde geluiden hadden gehoord en dat zij zagen dat enkele mannen zich verdacht ophielden bij een pinautomaat

Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. Daar bleek dat met een auto de gevel was geramd. Deze ramauto was achtergebleven. Uit getuigenverklaringen bleek dat de verdachten er in een snelle donkerkleurige auto in de richting van de Rijksweg A1 vandoor waren gegaan. Door meerdere eenheden werd in de omgeving naar deze auto uitgekeken, maar hij werd niet meer gezien. De politie onderzoekt of er geld is buitgemaakt. De gebruikte ramauto bleek van diefstal afkomstig te zijn.

Aan getuigen van de ramkraak en aan mensen die iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Laan naar Emiclaer wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Eemland zuid op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Hetzelfde geldt voor mensen die de snelle donkerkleurige vluchtauto in de buurt van Amersfoort, bijvoorbeeld de Rijksweg A1, hebben gezien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie