Man geeft agent kopstoot

3 juli 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De politie heeft maandagavond een 22-jarige Amersfoorter aangehouden omdat hij een agent een kopstoot gaf tijdens een verkeerscontrole.

De agenten voerden rond 21.30 uur een verkeerscontrole uit op de Hardwareweg. De verdachte begon bij het eerste contact al direct met het uiten van forse beledigingen. Toen de Amersfoorter te verstaan werd gegeven dat hij werd aangehouden, verzette hij zich en gaf een agent een kopstoot. Met de hulp van meerdere agenten werd de man geboeid en overgebracht naar het politiebureau. Ook tijdens het vervoer naar het bureau bleef de man doorgaan met het beledigen van de agenten en bespuugde hen. De agent hield er een dikke lip aan over en had licht knieletsel door het verzet tegen de aanhouding.

Tijdens de controle, die daarna nog werd voortgezet op de Nijverheidsweg-Noord, werden nog zes andere automobilisten bekeurd voor onder andere defecte remlichten, het niet kunnen tonen van het rijbewijs, het niet dragen van de autogordel en een onjuiste kentekenplaat op de aanhangwagen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie