Miss Montreal in De Flint

29 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In het nieuwe seizoen is er veel muziek in De Flint. Van Miss Montreal tot De 3 J's, en Slagerij van Kampen tot Gare du Nord. Ze betreden allemaal het podium in De Flint. Het volledige programma voor seizoen 2012-2013 staat op www.deflint.nl.

Miss Montreal - vrijdag 9 november

Zangeres Miss Montreal heeft met een cover van de houseklassieker Wonderful Days van Charlie Lownoise en Mental Theo haar eerste nummer 1 hit binnen!

Op 15 september opent Sanne Hans het seizoen tijdens AmSup. De Amersfoortse Sanne Hans kennen we als de charmant stotterende frontvrouw van Miss Montreal. Samen met Thijs, Mitch, Peter en Kobus vormt S-ss-sss-sanne een band die rockt en emotioneert.

Op 9 november laat Sanne in de Stadszaal van De Flint het beste van zichzelf zien tijdens een volledig concert in De Flint en leren we haar nog beter kennen. Goede liedjes, een traan, een glimlach: wat wil een mens nog m-mm-mmm-meer?

Yamato - zaterdag 27 april

Al een aantal jaar staan ze in De Flint, en ook dit jaar komen ze met een nieuwe show naar De Flint! Niet zo maar een show, maar een speciale jubileumvoorstelling omdat de groep twintig jaar bestaat. De percussionisten van Yamato zijn de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. De groep plaatst historische instrumenten in een modern jasje. Humor, dynamiek en spektakel zijn niet weg te denken in de shows van Yamato.

Meer muziek in De Flint in seizoen 2012/2013:

- 23 november 2012 - De Dijk - Feestelijk voorschot op een tijdelijk afscheid

- 12 november 2012 - Jan Akkerman - Nieuwe nummers en klassiekers

- 1 februari 2013 - LA The Voices - Gordon met zijn 'Angels'.

- 18 maart 2013 - Golden Earring - Rock 'n roll uit het hart

- 1 juni 2013 - Edwin Evers & Band - Onvergetelijke show vol bekende hits

Kaarten

Het volledige theaterprogramma is nu te zien op: www.deflint.nl. De kaartverkoop is gestart op 2 juni en kaarten zijn dan 24 uur per dag te bestellen via website. Telefonische verkoop voor het nieuwe seizoen start in september.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie