Tour de France radioshow via website van Bikeshop Amersfoort

27 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Bikeshop Amersfoort is maandag begonnen met een dagelijkse radioshow die geheel in het teken staat van de Tour de France. Op werkdagen is tussen 18.00 uur en 19.00 uur via www.bikeshop.nl de meest actuele info over de Tour te beluisteren, inclusief interviews met bekende Nederlanders en wielerexperts.

De radioshow is een productie van BOVAG, Traffic Radio en 1.100 bij BOVAG aangesloten fietsbedrijven, waaronder Bikeshop Amersfoort. Presentator Rick Winkelman ontvangt elke dag prominente gasten in de studio, waaronder Frits Wester van RTL Nieuws, staatssecretaris Joop Atsma en hockeycoach Marc Lammers. Daarnaast komen diverse fietsspecialisten uit het hele land aan het woord waaronder Eugen Uppelschoten van Bikeshop Amersfoort. Als technisch expert heeft hij allerlei tips en weetjes voor de recreatieve wielrenner. Twee reporters ter plekke verzorgen het verslag vanuit Frankrijk.

Volgens Eugen Uppelschoten van Bikeshop Amersfoort is de nieuwe radioshow niet alleen bedoeld voor de doorgewinterde Tourkenner. ,,We belichten in de Tourshow vooral de randverschijnselen van het wielrennen, we lichten bepaalde vaktermen verder toe en we vertellen wat de recreatieve fietser in de dagelijkse praktijk allemaal terugziet van wat er in de Tour gebeurt. Bovendien maken onze klanten elke dag kans op mooie prijzen, zoals gesigneerde wielershirts en zelfs een spiksplinternieuwe racefiets. Bikeshop Amersfoort is namelijk lid van de BOVAG en op hun Facebookpagina staat elke dag een prijsvraag, waarvan de winnaar 's avonds in de radioshow bekend wordt gemaakt."

De Tourshow is van 2 juli t/m 20 juli elke werkdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur live te beluisteren via de website van Bikeshop Amersfoort: www.bikeshop.nl en via de iPhone App van Traffic Radio.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie