Mooie Kijkers naar 2.0

27 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Na bijna negen jaar is het er tijd voor”, zegt Edward Stots. ,,We zijn begonnen met de zonnebrillenpresentatie, daarna volgt de rest van het interieur en de oogmeetruimte. Als laatste is de pui aan de beurt waarop vanaf dat moment Mooie Kijkers, de Brillen en Lenzenwinkel zal staan. Een logische stap als je bedenkt dat de afgelopen jaren ruim 5000 klanten gevraagd hebben wanneer we met contactlenzen gaan beginnen. Uiteraard komt daarvoor iemand die net zo behept met lenzen is als wij met brillen zijn.”

AMERSFOORT - Mooie Kijkers staat voor trendsettende brillen, kleurrijk, exclusief en stijlvol. Van preppy en opvallend tot bescheiden en tijdloos. Mooie Kijkers zijn ook Edward Stots en Vera van den Brink, brillenliefhebbers met passie voor vakmanschap. De vaste klanten komen terug vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en het persoonlijke kijk- en stijladvies. Sinds de lente is Mooie Kijkers op weg naar Mooie Kijkers 2.0. Geleidelijk evolueert de brillenwinkel tot een nieuwe look en feel.

Op zoek naar Tom Ford, Oliver Peoples, Starck, Paul Frank, Serengeti, Ray-Ban, Maui Jim, Fendi of Jil Sander? Mooie Kijkers heeft een ruim assortiment (zonne)brillen. Het is bijna vakantie, een mooie tijd voor iets nieuws waarmee het veilig flaneren is. ,,Mooie zonnige zomerdagen kunnen niet zonder een kwaliteitszonnebril. Tegenwoordig is iedereen zich bewust van het effect wat teveel zon op de huid doet, maar dat het ook belangrijk is om je ogen goed te beschermen is veel minder bekend.

Teveel UV-straling kan voor blijvende schade aan de ogen zorgen. Die hoofdpijn komt dan niet van de Sangria, maar van verkeerde zonneglazen. Een goede zonnebril dempt niet alleen het felle licht maar heeft ook een 100 procent UV-filter. Wil je zeker zijn van de beste bril voor de juiste gelegenheid? Wij geven graag advies, ook voor een zonnebril op sterkte.”

Musthaves

Trots zijn Vera van den Brink en Edward Stots op het pas verworven dealerschap van Linda Farrow Luxe Sunglasses. ,,Avant-gardistische zonnebrillen, uitgevoerd met slangenleer, oversized en met een prachtige pasvorm. Echte must haves zijn de Linda Farrow Project zonnebrillen, brillen die je ziet op de internationale catwalks, bij Lady Gaga en nu ook op de Leusderweg.” Als zonnige aanbieding geeft Mooie Kijkers voor de zonnebril op sterkte tijdelijk één origineel Zeiss glas cadeau. ,,Dat kan oplopen tot een voordeel van meer dan €400,-. We nodigen iedereen uit om geweldig zien en uitzien met eigen ogen bij ons te komen ontdekken.”

Mooie Kijkers, de Brillenwinkel

Leusderweg 222a

Amersfoort033-448 1 668

www.mooiekijkers.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie