Kennismaking met Bibliotheken Hoogland en Vathorst en locatie bibliotheekservicepunt

13 juni 2012 om 00:00 Nieuws

ZIELHORST - Met het oog op de sluiting van bibliotheek Zielhorst organiseert Bibliotheken Eemland voor de gebruikers van die bibliotheek een kennismakingstocht naar andere bibliotheken.

Omdat in juli Bibliotheek Zielhorst sluit, kunnen Zielhorsters op woensdagmorgen 20 en 27 juni de grote vestigingen in Hoogland en Vathorst bezoeken. Ook kan de locatie van het nieuwe bibliotheekservicepunt in 't Hooghe Landt College, tegenover de Bibliotheek Zielhorst, worden bezichtigd. Na ontvangst met koffie en thee volgt vervolgens een rondleiding door de vestiging.

Geïnteresseerden kunnen op eigen gelegenheid naar de drie locaties gaan, maar voor degenen die daartoe niet in staat zijn rijdt er op beide dagen van 10.00 tot 12.00 uur een gratis pendelbusje tussen Bibliotheek Zielhorst en de Bibliotheken Hoogland en Vathorst.

Bibliotheken Hoogland en Vathorst en het bibliotheekservicepunt in 't Hooghe Landt College, dat in september zijn deuren opent, zijn de alternatieven voor mensen die gebruik maakten van Bibliotheek Zielhorst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie