Bereikbaarheid Hogeweg

3 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Alle rijstroken op de Hogeweg ter hoogte van het viaduct onder de A28 zijn sinds vrijdag 1 juni 2012 weer open voor verkeer. Ook kunnen auto's vanaf de Outputweg weer linksaf slaan richting Hoevelaken. Wel starten op de Hogeweg tussen Koedijkerweg en Barneveldseweg werkzaamheden waardoor verkeer op dit traject rekening moet houden met omleidingen.

Vanaf medio juni vinden in Wieken Vinkenhoef meer werkzaamheden plaats, waardoor verkeer van en naar Hoevelaken rekening moet houden met een omleiding. In het weekend van 15 juni tot 18 juni krijgt een deel van de Hogeweg, tussen de Koedijkerweg en de Barneveldseweg, een nieuwe asfaltverharding. Het werk vindt plaats van vrijdagavond 19.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 5.00 uur.

Inmiddels is een start gemaakt met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de Buurtas. Een nutsbedrijf doet in juni een boring onder de Hogeweg. Dit betekent gedurende een paar dagen enige overlast bij de Operaweg en de Zwaluwenstraat/Wiekslag. Ook wordt in juni aan de Liendertzijde een tijdelijke omleidingsweg langs de Hogeweg aangelegd. Deze omleidingsweg is nodig omdat de Hogeweg zelf afgesloten moet worden. De Buurtas komt in het verlengde van de Operaweg en zorgt voor een goede verbinding tussen Liendert en Schuilenburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie