CJVV terug naar derde klasse

30 mei 2012 om 00:00 Sport

1-0 Simon van Dijk, 1-1 Jeroen Langelaar

AMERSFOORT - Het 1-1 gelijke spel tegen NITA uit Nieuwer ter Aa was voor zaterdag tweedeklasser CJVV niet voldoende om zich te handhaven in de tweede klasse. De ploeg van trainer Jos Krikke was absoluut niet bij machte om de 3-1 nederlaag in het eerste treffen met NITA op eigen terrein weg te werken. Toch was het CJVV dat voor eigen publiek in de eerste tien minuten de beste kansen kreeg en eigenlijk al vroeg in de wedstrijd op voorsprong had moeten staan. Maar nadat de eerste aanvalsgolven van de thuisploeg zonder resultaat bleven, was het vervolgens NITA dat meer en meer grip op de wedstrijd kreeg en zowel technisch als tactisch het beste van het spel had. Met een treffer voor CJVV in de 4e minuut van de extra tijd van de eerste helft leek er uiteindelijk, met nog een helft te gaan toch nog hoop te gloren voor de Amersfoorters. Maar nadat NITA in de 48e minuut op gelijke hoogte kwam (1-1), was de wedstrijd eigenlijk al gelopen voor CJVV dat qua vechtlust zeker niets te verwijten viel. Over en uit voor CJVV dat zich komend seizoen moet gaan bewijzen in de zaterdag derde klasse. Absoluut hard gelag voor spelers, staf, bestuur en de trouwe CJVV aanhang.