Hooglanderveen scoort negen keer

16 mei 2012 om 00:00 Sport

AMSTERDAM - Meer dan een zesde plaats zat er dit seizoen voor vierdeklasser Hooglanderveen niet in. Ook na de opvallend hoge score (3-9) tegen Zuidoost United veranderde er niets meer aan die klassering.

In de laatste competitiewedstrijd, zondag in Amsterdam, konden de Hooglanderveners zich lekker uitleven. De thuisclub bood daarvoor alle gelegenheid. Binnen tien minuten hadden de bezoekers al een 0-2 voorsprong genomen. Thom Wolthuis gaf zijn ploeg met twee doelpunten het goede voorbeeld.

Voor rust volgden nog vijf Hooglanderveense treffers. De schutters waren Menno Rodenburg, Stijn Mossink, Menno Bos en Wolthuis (2). Tussendoor scoorde Zuidoost United twee keer: 2-7.

De tweede helft was natuurlijk een formaliteit. Johan Veld droeg met twee doelpunten ook zijn steentje bij aan de laatste Hooglanderveense driepunter in het seizoen 2011-2012: 3-9.