De Posthoorn eindigt met nederlaag

16 mei 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De Posthoorn heeft het seizoen 2011-2012 niet met een driepunter kunnen afsluiten. Kampioen De Meern, destijds op eigen veld al met 8-1 te sterk voor de Amersfoorters, was ook in de tweede confrontatie een maatje te groot (1-6) voor de formatie van trainer Rob Snijders.

De oefenmeester had zijn ploeg graag met een ander resultaat zien eindigen. Maar al vanaf de eerste minuut zat dat er niet in. Wim Schievelt was in zijn allerlaatste competitiewedstrijd zo ongelukkig om de bal binnen 60 seconden na het eerste fluitsignaal achter zijn eigen doelman Stephan Heining te werken: 0-1. Nummer twee viel al snel daarna en dat was voor de thuisclub teveel van het goede. Voor rust volgden nog twee tegendoelpunten: 0-4. Een daarvan was een eigen doelpunt van Paul van Batenburg die net als Schievelt afscheid van de hoofdmacht nam.

De tweede helft was een formaliteit. Na de vijfde treffer van De Meern redde Simon Wetzel met een afstandsschot nog wel de eer voor De Posthoorn. In de slotfase bepaalden de bezoekers uit een strafschop de eindstand op 1-6.