VOP eindigt met remise

16 mei 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Met een remise tegen kampioen Renswoude hebben de voetballers van Renswoude het seizoen op eervolle wijze beeindigd. Pas in de slotfase moesten de Amersfoorters een bijna zekere winst uit handen geven: 3-3.

VOP sloot de eerste helft af met een 2-0 voorsprong. Na een minuut of twintig opende Niels Berhout de score met een lage schuiver: 1-0. Tien minuten later stelde Terence Vliet zijn ploeggenoot Randy Nieuwenhuijs in staat de voorsprong te vergroten. Nieuwenhuijs omspeelde de doelman van Renswoude en deponeerde de bal in het lege doel: 2-0.

Pas halverwege de tweede helft deed Renswoude wat terug: 2-1. Daarna was de thuisclub weer aan de beurt. Mark van Houten kreeg twee kansen waarvan hij er een wist te benutten: 3-1. Met die stand nam de kampioen echter geen genoegen. De ploeg sloeg nog twee keer toe: 3-3.