Cobu Boys dichtbij handhaving

9 mei 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Cobu Boys kan zich vrijwel zeker opmaken voor een hernieuwd optreden in de derde klasse, ondanks de nederlaag (2-3) zaterdag tegen Altius. De concurrenten in de strijd om de degradatie lieten dezelfde dag ook een steek vallen. Op de laatste competitiedag (13 mei) moeten er wel heel verrassende uitslagen uit de bus komen om roet in het eten van de Amersfoorters te gooien.

Cobu Boys had zaterdag een helft nodig om warm te draaien. Na een slecht eerste bedrijf ging de thuisploeg na rust beter spelen. Twee doelpunten, gescoord door Elwin de Vries (1-1) en Bobby Flohr (2-3), waren echter onvoldoende om de drie punten op sportpark Zielhorst te houden. De bezoekers scoorden een treffer meer maar zij hadden in de extra tijd wel het geluk dat De Vries een grote kans om zeep hielp. De aanvaller van de thuisclub zag geen kans de doelman van Altius te passeren, waardoor de 2-3 op het scorebord bleef staan.