Hoogland kan toetje vergeten

9 mei 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Een plek in de nacompetitie zit er dit seizoen voor Hoogland niet meer in. De laatste kans die de eersteklasser nog had op het seizoenstoetje, werd door de Hooglanders niet gegrepen. Winst op Blauw Wit had de formatie van trainer Ronald Heerschop nog in de race voor de derde periodetitel gehouden. Maar dat resultaat werd zondag niet gerealiseerd. Integendeel, Hoogland trok met 0-1 aan het kortste eind en kan zodoende het vizier al op het nieuwe seizoen richten.

Dat zal dan in ieder geval zonder Mike Junger zijn. De pas 28-jarige routinier is voor Heerschop niet meer beschikbaar. De resterende spelers uit de selectie hebben vooralsnog aangegeven de hoofdmacht van Hoogland trouw te blijven.

Zonder aanvoerder Erwin Hermsen, net terug van een vakantie in Turkije, begon Hoogland niet in zijn sterkste opstelling aan de belangrijke confrontatie met de Amsterdammers. Die toonden zich ook bijna de gehele wedstrijd het meest gevaarlijk. Al meteen in de beginfase ontsnapte de thuisclub twee keer aan een achterstand. Het houtwerk voorkwam het openingsdoelpunt.

Die treffer kwam er wel, tien minuten na rust. Spits David Zwiebel passeerde Hoogland doelman Sebastiaan Bruins met een bekeken schot: 0-1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie