VOP ongeinspireerd

9 mei 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - Op de voorlaatste competitiedag hebben de voetballers van VOP de grootste nederlaag in dit seizoen moeten incasseren. Met 5-0 trokken de Amersfoorters zaterdag tegen DHSC aan het kortste eind.

De doelstelling van trainer Wim de Haas en de zijnen om meer dan 40 punten te halen is daarvoor in gevaar gekomen. In de slotronde op 13 mei is die grens nog te passeren maar dan moeten de VOP'ers op eigen veld wel met kampioen Renswoude afrekenen.

De Amersfoorters moeten dan wel uit een ander vaatje tappen dan zaterdag in Utrecht het geval was. Tegen DHSC speelde VOP ongeinspireerd. De gevolgen bleven niet uit. Na een minuut of tien werd doelman Dennis Spoel al met een kopbal gepasseerd: 1-0. Daarna volgden nog vier doelpunten, een voor rust en drie na de pauze. Voor het enige wapenfeit namens VOP zorgde Terence Vliet in de tweede helft. De aanvaller schoot de bal op de paal.