Hoogland wint van VOP

15 augustus 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De vierde confrontatie op het programma van het AVK voor maandagavond leverde geen verrassend resultaat op. Zoals kon worden verwacht, had Hoogland weinig problemen met VOP. Na 90 minuten kon een eindstand van 3-0 worden genoteerd in het voordeel van de Hooglanders die met een versterkte selectie aan het nieuwe seizoen zijn begonnen.

De eersteklasser had na 45 minuten al een rustgevende 2-0 voorsprong genomen. Dave Dekker mocht een strafschop nemen en faalde vanaf elf meter niet: 1-0. Luuk Voorburg nam de tweede treffer voor zijn rekening: 2-0.

In de tweede helft viel VOP vooral op door twee onnodige gele kaarten waardoor de ploeg van trainer Wim de Haas met negen man op het veld stond. Hoogland speelde de wedstrijd vakkundig uit. Gökhan Turksoy bepaalde de eindstand op 3-0.