Amsvorde laat geklopt

15 augustus 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Voor Amsvorde waren de druiven zuur na de nederlaag die de ploeg maandagavond leed op de tweede dag van het AVK. Tegen De Posthoorn had de formatie van trainer Dennis van Dijk lange tijd uitzicht op een goed resultaat en een plek in de halve finale van de lokale seniorenstrijd.

Adil Zeddi had de zondagvierdeklasser voor rust op een 1-0 voorsprong gezet. Na de pauze drong De Posthoorn lange tijd tevergeefs aan. Een rode kaart voor Amsvorde doelman Thom Ankonee zette de wedstrijd helemaal op zijn kop. Van Dijk had al vijf keer gewisseld zodat veldspeler Joost Hoes onder de lat plaats moest nemen. Hoes werd vanaf elf meter meteen gepasseerd door Simon Wetzel, zaterdag tegen HVC al drie keer trefzeker: 1-1. Bij de eerste de beste aanval daarna maakte Peter Hazeleger van Hoes een figurant: 1-2. Die stand veranderde niet meer, waardoor De Posthoorn zich voor de halve finale plaatste.

,,Zonde dat we verloren, we hebben niet onverdienstelijk gevoetbald,’’ aldus Amsvorde-aanvoerder Remi Huygens na de verloren partij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie