Gemeente en VOP vieren samen hoogste punt nieuwe VOP accommodatie

17 april 2012 om 00:00 Nieuws

VATHORST - Voetbalvereniging VOP op sportpark Olympus in Vathorst krijgt een nieuwe kleed- en wasaccommodatie en een kantine. De bouw is in volle gang en vrijdag 20 april wordt het hoogste punt bereikt. Dit moment wordt gevierd in aanwezigheid van wethouder Hans Buijtelaar van Sport en Marcel Faas voorzitter van voetbalvereniging VOP.

Voetbalvereniging VOP in de wijk Vathorst heeft sinds 2007 de beschikking over een tijdelijke accommodatie op sportpark Olympus. Er werden toen twee velden gerealiseerd, een tijdelijke kleed- en wasruimte en een tijdelijk parkeerterrein. De vereniging zorgde zelf voor een tijdelijke kantine en lichtinstallatie.

Op 25 januari 2011 heeft het college besloten om op de huidige plek permanente faciliteiten te laten bouwen. Inmiddels zijn de werkzaamheden voor de nieuwe accommodatie bezig en wordt aanstaande vrijdag 20 april het hoogste punt bereikt.

De kleed- en wasaccommodatie wordt gebouwd in opdracht van de gemeente. VOP heeft gezorgd voor de financiën voor de kantine. De planning is dat de nieuwe accommodatie september 2012 gereed is en in gebruik kan worden genomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie