Nieuw Oranjecomité Hoogland organiseert Queensnight

12 april 2012 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - 'Oranjevereniging Hoogland' heet voortaan 'Oranjecomité Hoogland'. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe website en versterkt met vijf nieuwe bestuursleden. Samen organiseren zij, net als voorgaande jaren, de activiteiten op Koninginnedag en de viering op 4 mei in Hoogland. Met dit jaar voor het eerst een Queensnight Pre-Party in Café De Noot op vrijdagavond 27 april voor jongeren van 12 t/m 16 jaar.

Vanwege de bouwwerkzaamheden rond winkelcentrum Kraailandhof, heeft Oranjecomité Hoogland besloten om de aubade en de ballonnenwedstrijd op Koninginnedag te verplaatsen naar de manege van de Eemruiters aan de Engweg. De aubade start daar op maandag 30 april om 10.00 uur. Aansluitend kunnen de kinderen de ballonnen oplaten die op deze dag vanaf 8.30 uur te koop zijn bij basisschool De Langenoord.

Op Koninginnedag zijn er in en rond de Kerklaan in Hoogland verschillende activiteiten te doen. Zo is er 's morgens de Inie Minie Kinderdisco in 't Hoogh Landt, om 12.00 uur start de kinderkleedjesmarkt en er zijn diverse optredens van onder andere De Moving Stars, DJ Manuel, Vicky en de Vrienden van Hoogland. Attracties zoals de buikschuifbaan, ponyrijden, een springkussen en de bijna zeven meter Albert Heijn klimwand zijn ook aanwezig. Alle attracties en activiteiten, maar ook de snacks en het drinken bij de kraampjes in en rond de Kerklaan, kunnen met Oranjemunten worden betaald. Deze Oranjemunten zijn op 30 april te koop bij de Oranjestand in de Kerklaan voor 1 euro per stuk. Munten van vorig jaar zijn ook geldig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie