Diamanten bruidspaar Van Barreveld-Hermans

12 april 2012 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Het bruidspaar Gijsbertus van Barreveld en Anna van Barreveld-Hermans uit Amersfoort was maandag 16 april zestig jaar getrouwd. Burgemeester Lucas Bolsius bezocht het diamanten echtpaar om het namens de gemeente te feliciteren en te trakteren op een mooi bloemstuk.

Gijsbertus en Anna Van Barreveld zijn als buurjongen en -meisje opgegroeid in Amersfoort. Op een dag gingen ze samen naar de bioscoop en sindsdien zijn ze echt onafscheidelijk. Het bruidspaar heeft elkaar het ja-woord gegeven in 1952 in Amersfoort en heeft drie dochters gekregen. Momenteel zijn ze de trotse opa en oma van vier kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Het zevende achterkleinkind is op komst.

Vroeger ging het echtpaar graag met de kinderen naar Garderen waar zij een caravan hadden. Later gingen ook de kleinkinderen mee. Gijsbertus van Barreveld heeft gewerkt bij een weverij en later bij de Phoenix Brouwerij in Amersfoort. Anna van Barreveld-Hermans heeft bij Gero in Zeist gewerkt en later werkte zij als interieurverzorgster in Amersfoort. De hobby's van het echtpaar zijn genieten van de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Gijsbertus van Barreveld houdt verder van vissen en carnaval vieren. Anna van Barreveld-Hermans houdt van woordzoeken en lezen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie