Burgemeester achter het fornuis

11 april 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Burgemeester Lucas Bolsius en wijkwethouder Hans Buijtelaar bezoeken woensdag 18 april 'Resto VanHarte' in Amersfoort. De burgemeester en wethouder komen 's middags helpen koken, daarna mee-eten, maar ook om wijkbewoners ontmoeten. Resto VanHarte is een buurtrestaurant waar mensen elkaar ontmoeten en kennismaken met elkaars cultuur en achtergronden.

De maaltijd wordt een vegetarische nasi goreng. Burgemeester Bolsius is vegetariër en wil de gasten bijpraten over de wereldwijde voedselverspilling. Hans Buijtelaar is wethouder van financiën, verkeer en sport, maar ook wijkwethouder van Randenbroek/Schuilenburg. Daarom maakt hij kennis met de Resto VanHarte gasten.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is een buurtrestaurant voor jong en oud. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 100.000 maaltijden op tafel zetten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie