Running diner op het Lieve Vrouweplein

6 april 2012 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Op dinsdag 17 april organiseert Team 'Als kanker je raakt' een running diner bij Bistro 't Kannetje, Restaurant In den Vollen Pot en Restaurant 't Lieve Vrouwtje voor het goede doel, stichting Alped'HuZes. Het Amersfoortse Team 'Als kanker je raakt' is dit jaar deelnemer van Alped'HuZes. Dit is het wielerevenement waarbij deelnemers individueel of in teamverband zes keer op één dag de Alped'Huez beklimmen om geld op te halen voor het Alped'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

De ziekte kanker is vreselijk. Bijna iedereen krijgt er tegenwoordig wel mee te maken: zelf, familie of vrienden en kennissen. En dat is ook voor de zestien leden van Team 'Als kanker je raakt' de grootste motivatie. Eén voor één hebben ze een persoonlijke connectie met deze vreselijke ziekte. Daarom is het nodig om geld op te halen voor Stichting Alped'HuZes. En daarom fietsen en lopen zij op 7 juni zo vaak mogelijk de Alped'Huez op. Een strijd tegen een berg, voor de strijd tegen kanker.

Wie wil helpen kan zich aanmelden voor het running diner op dinsdag 17 april. Een running diner is een driegangendiner waarbij elke gang in een ander restaurant wordt genuttigd, bij Bistro 't Kannetje, Restaurant In den Vollen Pot en Restaurant 't Lieve Vrouwtje. De kosten van dit diner zijn €50,- per persoon. Het driegangendiner is inclusief drankarrangement.

Aanmelden kan bij Remco of Nico Voshol via remcovoshol@hotmail.com of nicovoshol@hetnet.nl, onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie