Grote Scholings- en Banenmarkt in De Flint

6 april 2012 om 00:00 Nieuws

KRUISKAMP - Donderdag 19 april staat congrescentrum De Flint in Amersfoort in het teken van een regionale Scholings- en Banenmarkt. Meer dan tweeduizend studenten, starters en professionals worden verwacht op deze carrièrebeurs, die georganiseerd wordt door Werkplein Amersfoort. Het is daarmee hét platform in de regio waar werkgevers en werkzoekenden elkaar ontmoeten. De beurs is gratis toegankelijk en geopend van 14:00 tot 21:00 uur.

De Scholings- en Banenmarkt is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, aldus projectleider Petra Kamp van Werkplein Amersfoort. 'Als je de beurs opkomt, zie je vrijwel direct welk opleidingsniveau en welke sector voor jou van toepassing zijn. Zo maken we de kans op een geslaagde match nog groter.'

Als bezoeker kun je gratis deelnemen aan allerlei inspirerende workshops. Zo is er een workshop Creatief Solliciteren, leer je hoe je je LinkedIn en andere Social Media optimaal kunt inzetten bij het solliciteren en krijg je advies over styling en presentatie. Diverse werkgevers geven lezingen en de gemeente Amersfoort geeft in samenwerking met de Kamer van Koophandel tips & tricks voor het opzetten van een eigen bedrijf. Het volledige programma is te vinden op www.scholingsenbanenmarkt.nl.

De Scholings- en Banenmarkt wordt voor de 41e keer georganiseerd door Werkplein Amersfoort en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als het gaat om het bijeenbrengen van vraag en aanbod op de Amersfoortse arbeidsmarkt. De beurs vindt twee keer per jaar plaats. Locatie is Congrescentrum De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie