Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi

11 april 2012 om 00:00 Ondernemend

Dr.Hauschka en Delcéor benaderen schoonheid elk op een eigen manier, maar de natuur staat bij beide merken voorop. De producten van Dr.Hauscha zorgen ervoor dat de huid weer op eigen kracht gaat werken. Decléor brengt met aromatherapie de huid vanaf de basis weer in balans. ,,Allebei zijn ze goed, ze werken alleen op een andere manier. Je moet dat kiezen wat bij jou past. Het feit dat ze beide bij Natuurlijk Mooi onder één dak zijn verenigd, maakt dat kiezen voor klanten een stuk eenvoudiger.’”

BINNENSTAD - Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi dat zijn Christel Elbertse, Naomi Ooijevaar, Monique Bouma en Eline Verburg. Waarbij de eerste twee Dr.Hauschka-therapeuten zijn en de laatste twee werken met de producten van Decléor. Verbindende factor tussen de vier is het werken op volledig natuurlijke basis. ,,Elke vrouw heeft haar eigen natuurlijke schoonheid, die te activeren en te versterken en weer te laten stralen, dat is ons gezamenlijk doel”, vertelt Christel Elbertse.

De zorg en de aandacht voor de klanten staan bij Natuurlijk Mooi, volgens Elbertse op een hoog niveau. ,,We zorgen ervoor dat de planning niet te strak is zodat we ons niet hoeven te haasten. De telefoon staat tijdens behandelingen doorgeschakeld en de deur van de salon gaat letterlijk op slot. We nemen voor lief dat we dan even minder bereikbaar zijn. Iedereen die inspreekt, wordt vanzelfsprekend zo snel mogelijk terug gebeld. Maar tijdens de behandeling geldt onze volle aandacht voor diegene die we in de stoel hebben.”

Pure natuurlijke producten en rust voor de klant, dat is Natuurlijk Mooi ten voeten uit en in het nieuwe pand aan de Korte Gracht komen die twee elementen goed tot hun recht, geeft mede-eigenaar Eline Verburg aan. Het nieuwe thuis geeft bovendien de mogelijkheid om meer behandelingen aan te bieden en meer activiteiten te ontplooien. ,,We zijn inderdaad een oase van rust in een drukke stad. Onze nieuwe onderkomen ligt mooi centraal en je kunt eenvoudig een dagje winkelen combineren met een bezoek aan onze salon.”

Natuurlijk Mooi doet veel meer dan huidverzorging, benadrukt Elbertse: ,,Nieuwe behandelingen in de salon zijn bijvoorbeeld de verschillende soorten lichaamsbehandelingen, massages, peeling, voetverzorging en voor de zwangere vrouw het mother-to-be programma; een speciaal verwenconcept.”

Natuurlijk Mooi

Korte Gracht 28

3811 KH Amersfoort

033-2584763

www.natuurlijkmooi.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie