Vrienden van Amersfoort te gast bij BMC

2 april 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Ruim 75 leden van het LinkedIn ondernemersnetwerk Vrienden van Amersfoort waren vrijdag 30 maart te gast bij management- en adviesbureau BMC. ZZP-ers en ondernemers uit Amersfoort en directe omgeving kwamen samen voor het seminar Ondernemen anno 2012, waarin een maatwerkprogramma geboden werd, ingevuld door enkele leden en BMC-ers. Thema: leren van elkaar, kansen zien en benutten.

,,Sta open voor nieuwe kansen, laat je niet verlammen door de recessie'', was de boodschap van de middag, die bestond uit presentaties over geld incasseren, netwerken, self-branding en zzp-kansen bij de publieke sector. Dit alles bij BMC, waar ook een rondleiding werd verzorgd met tekst en uitleg over de nieuwe verzamelplek voor zzp-ers bij BMC. Een etage met faciliteiten tegen kostprijs voor ondernemende, hooggekwalificeerde specialisten met vernieuwingsdrang.

Waar BMC faciliteert in nieuwe mogelijkheden voor zzp-ers, faciliteert de inmiddels 900 leden tellende LinkedIngroep Vrienden van Amersfoort daar eveneens in. De afsluitende netwerkborrel bracht de twee werelden bij elkaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie