Nieuwland stelt opnieuw teleur

25 april 2012 om 00:00 Sport

LOOSDRECHT - Henk van Zoeren, trainer van Nieuwland, was zaterdag niet erg te spreken over de prestatie van zijn pupillen in de uitwedstrijd tegen Loosdrecht, de nummer voorlaatst in de tweede klasse B. ,,Het was niet best, " zei de oefenmeester na de 3-2 nederlaag in Loosdrecht.

Na het teleurstellend verlies (0-4) in de vorige competitieronde tegen IJFC was de confrontatie met de degradatiekandidaat een mooie gelegenheid voor de Amersfoorters om zich te revancheren. Na een minuut of twintig leek het ook de goede kant voor de bezoekers op te gaan toen Johan Gelderblom de score opende: 0-1. Die stand bleef echter niet op het scorebord staan. Loosdrecht scoorde nog in de eerste helft de gelijkmaker: 1-1.

Een kwartier na de pauze viel nummer twee: 2-1. Dat was een tegenvaller voor de gasten die in de 75e minuut ook het derde doelpunt moesten incasseren: 3-1. Vijf minuten voor tijd bepaalde Matthijs Nieman de eindstand op 3-2.