VVZA nog in de zorgen

18 april 2012 om 00:00 Sport

NAARDEN - Nog steeds moet VVZA serieus met directe degradatie rekening houden. De Amersfoorters verloren zondag de belangrijke wedstrijd tegen NVC met gering verschil (2-1) waardoor de ploeg van trainer Piet Rigter nog steeds op de voorlaatste plaats in de tweede klasse B staat. En die ongunstige plek moet VVZA hebben verlaten, voordat de reguliere competitie is afgelopen.

In Naarden had er meer voor VVZA ingezeten. Na een eerste helft met amper hoogtepunten vielen alle drie doelpunten in het tweede bedrijf. Binnen zeven minuten keken de bezoekers tegen een 2-0 achterstand aan. Dat betekende alle hens aan dek voor de gasten.

Een kwartier voor tijd verkleinde Marcel Pietersen met een lobbal de achterstand: 2-1. De schutter had niet veel later de gelijkmaker op z'n slof. De bal verdween echter in het zijnet van het NVC doel.