Verlies Cobu Boys

18 april 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Onnodig heeft Cobu Boys zaterdag in het thuisduel tegen Driebergen de drie punten ingeleverd. De Amersfoorters waren zeker gelijkwaardig maar zij konden het net van de tegenpartij niet vinden. Met 0-2 trok de thuisploeg op eigen veld aan het kortste eind.

In de eerste helft was Damion Dekkers in de 35e minuut het dichtst bij een doelpunt. De lat voorkwam echter een doelpunt voor Cobu Boys. Vijf minuten later was het aan de andere kant van het veld wel raak: 0-1.

In de tweede helft probeerde Cobu Boys natuurlijk de achterstand weg te werken. Elwin de Vries, Apos Dogan en Tom Kouwenberg slaagden er echter niet in de bal in het net van de tegenpartij te krijgen. In de slotfase bepaalden de bezoekers de eindstand op 0-2.