HVC speelt gelijk

18 april 2012 om 00:00 Sport

Safa Agyazi 0-1

Vierdeklasser HVC keerde zondag met een remise (1-1) terug van een bezoek aan 't Gooi. Er had meer voor de Amersfoorters ingezeten maar voor hetzelfde geld waren zij in de slotfase nog de boot ingegaan.

De eerste kansen waren voor de HVC'ers. Leroy Thijssen (kopbal) en Safa Agyazi (alleen voor de doelman) waren echter niet succesvol in de afwerking van de beste scoringsmogelijkheden voor de bezoekers in de eerste 45 minuten.

Toch nam HVC de leiding. Zeven minuten na rust speelde Aziz Tighadouin zijn ploeggenoot Agyazi goed aan. De aanvaller rondde de aanval met een lage schuiver prima af: 0-1. Vier minuten later was de stand al weer gelijk, door slap verdedigen van de HVC'ers: 1-1.

Jeroen de Smalen had nog de winnende treffer op zijn slof maar de doelman van 't Gooi voorkwam dat. Daarna kreeg de thuisclub nog enkele kansen. HVC doelman Paul Fokkens liet zich echter niet meer passeren.