Rob Arendshorst 1-2 en 3-3, Maarten Pauw 2-2

4 april 2012 om 00:00 Sport

De slotfase van het thuisduel tegen Waterwijk is Quick zondag noodlottig geworden. Drie tegenvallers moesten de Amersfoorters in korte tijd incasseren. De laatste betekende meteen een 3-4 nederlaag.

In de eerste helft zagen de toeschouwers een gelijkopgaande strijd. Waterwijk scoorde twee keer, voordat Quick iets kon terugdoen. Met een kopbal verraste Rob Arendshorst de Almeerse doelman: 1-2.

In de tweede helft was het meeste balbezit voor Quick. Maarten Pauw had ook succes met een kopbal en zorgde daarmee voor de gelijkmaker: 2-2. Maar nog geen vijf minuten later konden de bezoekers weer juichen: 2-3. Daarmee was de koek nog niet op. Arendshorst bracht de stand opnieuw in evenwicht: 3-3. Daarna brak een ongelukkige periode voor de thuisclub aan. Met een zware knieblessure moest Majid Didouh het veld verlaten. Omdat trainer Sijtze Wobbes al drie keer had gewisseld, mocht Didouh niet vervangen worden. Met een man minder was Quick nog dicht bij een doelpunt. De lat voorkwam echter een doelpunt van Othman El Yaacoubi. In de 92e minuut viel tenslotte de winnende treffer: 3-4.