Beroofd van telefoon

30 maart 2012 om 00:00 Nieuws

ZIELHORST - Een 19-jarige Amersfoortse is donderdag op de Bombardonstraat met geweld beroofd beroofd van haar telefoon. Ze verzette zich en wist een handschoen van een verdachte af te pakken.

Omstreeks 22.10 uur liep de Amersfoortse met haar telefoon in de hand op de Bombardonstraat ter hoogte van de Panfluitstraat toen er drie mannen op haar af liepen. Op het moment dat ze vlakbij waren greep een van de mannen haar telefoon. Ze wist de telefoon nog vast te houden en er ontstond een worsteling. Toen een van de verdachten haar een klap gaf moest ze de telefoon loslaten. Wel wist ze de handschoen van de verdachte te bemachtigen.

De verdachten renden weg in de richting van de Laan van Emiclaer, een van de verdachten fietste weg. De Amersfoortse liet het er niet bij zitten en rende achter de verdachte aan die haar telefoon afgepakt had. Op de kruising van de Bombardonstraat met de Laan van Emiclaer moest ze het opgeven. Ze zag de drie verdachten in de richting van Het Masker rennen en fietsen.

Het gaat om drie mannen van 18 a 20 jaar, met een getinte huidskleur en een lengte tussen de 1.80 en 1.85 meter. Twee van hen hebben een normaal postuur, de derde is gezet. Ze droegen zwartkleurige schoenen en zwarte jassen, waarvan een een bontkraag had.

De politie roept mensen op die meer kunnen vertellen over deze beroving contact op te nemen met politie Amersfoort, op 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie