Verlies Cobu Boys

11 april 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Cobu Boys heeft de trouwe aanhang zaterdag geen vrolijke pasen kunnen bezorgen. Op eigen veld slaagden de Amersfoorters er niet in Almere de baas te blijven. Na een 0-0 ruststand eindigde het duel op sportpark Zielhorst in een 1-3 winst voor de bezoekers.

Beide teams konden niet op volle sterkte aantreden. Imam Evre die zijn contract als trainer van Cobu Boys met twee jaar heeft verlengd, kon geen beroep doen op Elwin de Vries. De beste aanvaller en schutter (tien treffers tot nu toe) was door een ontstoken teen niet beschikbaar.

In de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. De beste kans was voor de thuisclub maar op slag van rust zag Tom Kouwenberg geen kans de Almeerse doelman Jochem Smeele te passeren.

Na rust zagen de weinige toeschouwers de amusementswaarde van de ontmoeting stijgen. Vier doelpunten kregen zij te zien, drie voor de bezoekers en één voor Cobu Boys (Apos Dogan).