CJVV geklopt

11 april 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - Een week na de knappe winst (0-4) op Loosdrecht was er voor CJVV zaterdag tegen UVV geen eer te behalen. Met duidelijk verschil (3-0) trokken de Amersfoorters op vreemde bodem aan het kortste eind.

Jos Krikke, trainer van CJVV, moest door veel afwezige spelers opnieuw improviseren om een representatief team op de been te kunnen brengen. De oefenmeester moest zelfs een beroep doen op A junior David Blom om zijn defensie in orde te krijgen. De linker verdediger was door zijn sterke optreden het enige lichtpuntje voor CJVV in Utrecht.

Na een minuut of twee keken de gasten al tegen een achterstand aan toen de buitenspelval mislukte: 1-0. Nummer twee liet niet lang op zich wachten, waarna het houtwerk nog een derde doelpunt voor UVV voorkwam.

Na rust geloofde de nummer vier op de ranglijst van de tweede klasse B het wel. De thuisploeg drong met de 2-0 voorsprong niet meer aan, waardoor CJVV de kans kreeg wat aan de achterstand te doen. De beste kans was voor Pim de Jong maar hij faalde in de afwerking. In de slotfase bepaalde UVV de eindstand op 3-0.